Om Norward

Med mer enn 30 års erfaring innen industrivern, brannberedskap, førstehjelp, gass- og kjemikaliehåndtering, samt overtakelsen av Croftholmen sikkerhetssenter, har Norward utviklet en bred portefølje av kurs innen landbasert, offshore og maritim sektor.

Norward er en solid leverandør av kurs for offshoreindustri, landbaserte industri,  og maritim virksomhet. Vi er leverandør av konsulenttjenester innenfor sikkerhet og beredskap. Vi leverer også servicetjenester og sikkerhetsprodukter til lokal industri og næringsliv.

Kursfasiliteter

Bassenganlegget for vannøvelser med blant annet HUET simulator er et av Norges mest moderne anlegg med bølgemaskin, vindgenerator, lyd og lysanlegg for å simulere mest mulig virkelighet under kontrollerte forhold.

I tilknytning til kurssenteret ligger et av landets største branntreningsfelt. Som eneste treningssenter i Norge tilbyr vi fullskala/skarpe øvelser med ammoniakk. Senteret har gode fasiliteter med garderober, dusjanlegg og kantine. Teoriundervisningen foregår i moderne og velutstyrte klasserom.

Servicesenter

Hos Norward finner du et velutstyrt servicesenter, hvor bedrifter og privatpersoner kan leie eller kjøpe sikkerhets- og verneutstyr.

Beredskapstjenester

Vår bedrift leverer operative beredskapstjenester og disponerer egen brann og utrykningsenhet til den petrokjemiske virksomheten på Rønningen og Rafnes industriområde.

© Copyright 2019 Norward.no.
Utviklet av Serit Itum, publiseres med eRedaktør